Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Autogrip hidraulikus tokmányok

AUTOGRIP MACHINERY CO., LTD.

Taiwan

Az Autogrip vállalatot 1989-ben, Taiwanon alapították, termékkínálatuk a hidraulikus működtetésű tokmányokra, hidraulikus működtető hengerekre és gépi működtetésű patronos tokmányokra fókuszál.
Ügyfeleik számára optimális megoldásokat és szolgáltatásokat biztosítanak világszerte. Termelő üzemük Taiwan középső részén található, mely 10,000 négyzetméteren terül el.
A cég világszínvonalú, kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújt magas ügyfél- elégedettséggel. Minden termékük Taiwanon készül, szilád, tartós, nagy merevségű és pontossággú minőséggel.
Az Autogrip az iparágban jó hírnévnek örvend, köszönhetően a munkadarab befogási szükségletek kitűnő kielégítésének. Az Autogrip Mechanica Vizsálati labor folyamatosan megbízható vizsgálati berendezéseket, illetve technikákat fejleszt annak érdekében, hogy termékeik minőségét ellenőrizni tudják.
Ezáltal - mielőtt egy termék kikerül a piacra - egy sor teszten megy át, hogy a teljesítmény és pontosság pontosan megegyezzen a tervezési előirásokkal. Minden termék a gyártási folyamat során is rendszeres tesztelésen vesz részt a következetes és kiváló minőség biztosítása érdekében.
A labor szolgáltatja a vevőknek a minőséget és a legkielégítőbb szolgáltatást nyújtja a termékhasználat közben.

Kínálatunk: 
- kézi működtetésű tokmány
- gépi működtetésű tokmány
- gyorspofa cserélős gépi működtetésű tokmány
- patronos tokmány
- működtető henger
- tokmánypofák