Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Szállítási és fizetési feltételek

 

Személyes átvétel

 

Az oldalunkon megrendelt termékek kecskeméti irodánkban, 10:00-15:00 óra között személyesen átvehetőek. Az irodában történő személyes átvétel esetén természetesen nincsen szállítási költség. Az irodában a készpénzes fizetésen kívül lehetőség van átutalásos fizetésre is.

Irodánk címe: 6000 Kecskemét, Ciklámen u. 14.

 

GLS futárszolgálat

 

Termékeinket kényelmes és gyors házhozszállítási szolgáltatásainkkal is megrendelheti. Csomagjainkat a GLS futárszolgálat 24 órán belül szállítja ki a megadott szállítási címre általában 12:00 óra előtt. 

A csomag feladásakor rendszerünk email-ben, és/vagy SMS-ben küldi el a rendelésben megadott elérhetőségre a csomag várható érkezési idejét, annak fuvarlevélszámát, valamint a csomag nyomon követési linkjét. 

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8:00-17:00 óra közötti időszakban történik.

A csomagról a GLS ügyfélszolgálatán is tájékoztatást adnak 7:00-20:00 között az alábbi telefonszámokon és linken: 

+36 20 890 0660, vagy +36 1 802 0265

https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

A GLS-től kapott csomagszám megadását követően látható lesz a csomag aktuális státusza illetve hogy a kiszállítás folyamatában merre tart.

 

Szállítási díjaink

 

A GLS futárszolgálat 24 órán belüli szállítási díja nettó 1.500.- Ft/csomag 15kg-ig, melyet a rendelés után kiállított számlán feltüntetünk. 

15kg feletti csomagok esetében, minden esetben felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot a szállítási díj tisztázása érdekében.

Egyes esetekben - bizonyos összeg feletti vásárlás esetén, promóció ideje alatt, kupon használatával - a szállítási díjtól eltekintünk.

 

Fizetési módok

 

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Kiszállításkor utánvéttel készpénzben" fizetési módot. Ebben az esetben Ön a csomag átvételekor készpénzben tud fizetni a futárnak.

 

Készpénz

Amennyiben a rendelés értékét készpénzzel kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza a "Készpénzes fizetés személyes átvételkor" fizetési módot. Ebben az esetben Ön a csomag átvételekor készpénzben tud fizetni az irodánkban.

Irodánk címe: 6000 Kecskemét, Ciklámen u. 14.

 

Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés: Amennyiben a rendelés értékét bankkártyával kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Bankkártyás fizetés" fizetési módot. Ebben az esetben a számla végösszegének rendezése  a Barion szolgáltatásával történik, ahol bankkártyával (VISA, MasterCard, American Express) lehet fizetni.

 

Banki átutalás

Lehetősége van rendelését banki átutalással kiegyenlíteni. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálja az átutaláshoz szükséges adatokat, a díjbekérő számát, valamint a megrendelési számot, a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatjuk. Partnerünkként a fizetési határidő 1-7-14-30 nap lehet.