Képviselt gyártó - Derek

Derek

Derek lndustry Group Co.,Ltd.

Kína

Az 1993-ban alapított Ningbo Oule Machine Co. a kutatás-gyártási közponja a Derek Tools-nak.
Váltólapkás maró-, eszterga- és fúrószerszámokra, valamint szerszámtartókra specializálódott.

Céljuk, hogy ügyfeleiknek kiváló minőségű termékeket, illetve A kategóriás szolgáltatásokat nyújtsanak olyan eszközi megoldásokkal, amik partnereik gördülékeny termelését segítik.
Annak érdekében, hogy minőségi termékeket tudjanak gyártani, a legtapasztaltabb mérnökökkel és legmodernebb mérő berendezésekkel dolgoznak. Az elmúlt években - a további fejlődésre fektetve hangsúlyt - csúcstechnológiai kutatóintézetekkel működtek együtt az egész világon. Erőfeszítésük a szabadalmi díj elnyerésével térült meg amit a 0.002 mm-es preciziós beállításokban szereztek az FBH micro kiesztergáló szerszámoknál.
Eközben, javítottak az egész gyártási vezetői szinten. Napjainkban a cég jó hírnevet élvez a CNC szerszámok piacán.
Az elmúlt években bővítették gyáruk méretét, növelték kapacitását, ezáltal sikeressé váltak a többfunkciós menetfúró- befogó kutatás-fejlesztésben. Továbbá, még több nagy pontosságú mérő eszközöket is bevezettek.
A Derek eszköztároló központ vonalkódos rendszerrel van felszerelve - kézi szkennelési terminálon keresztül - hogy biztosítsák az intelligens áruk elérését jó menedzsmenttel - Kínában valamint külföldön, nagy méretű logisztikával.

A már megépült kereskedelmi központukkal, egy lépéssel közelebb kerültek a küldetésük eléréséhez:
első osztályú termékek, első osztályú szolgáltatások nyújtása partnereiknek.

Kínálatunk:
- váltólapkás síkmaró
- váltólapkás maró
- váltólapkás eszterga kés
- eszterga lapka
- maró lapak
- kiesztergáló készülék