Képviselt gyártó - DHF

DHF Precision Tool Co., Ltd.

Taiwan

Minőség és garancia

A taiwani DHF 1999 óta gyárt keményfém precíziós forgácsoló szerszámokat, specializálódva a HSC (nagy sebességű marás), a HPC (nagy teljesítményű marás) és a HHC (kemény marás) maró és fúró szerszámokra.
A cég folyamatosan új forgácsolószerszám típusokon és technikai megoldásokon dolgozik. Szigorú minőség-ellenőrzési folyamataik a legmagasabb minőséget garantálják. Legfőbb céljuk a legjobb minőség és a leghatékonyabb munka biztosítása, valamint a legnagyobb megelégedés elérése vásárlóiktól.
Ahhoz, hogy a legmagasabb minőséget nyújthassa a cég, rengeteget fektet kutatási és fejlesztési tevékenységekbe, dolgozóik technikai tudásába, illetve rendkívül szigorú a minőség-ellenőrzési folyamataiban.

Céges filozófia

Tervezés, Őszinteség, Jövő – A DHF elkötelezett tapasztalatainak nemzetközi terjeszkedése mellett, amellett hogy kiváló szolgáltatást és minőséget tudjanak adni ügyfeleik számára, hosszútávú együttműködésen alapuló kapcsolataikon keresztül.

Környezetvédelem

Mint a nemzetközi piac jelentős tagja, a cég aktívan részt vesz környezetbarát termékek és gyártásmódok felfedezésében és fejlesztésében annak érdekében, hogy csökkentsék káros környezeti hatásokat.

Innováció

A cég kutatási és fejlesztési csapattal, illetve egy saját alkalmazás technikai központtal rendelkezik. Ez a központ a termékek tesztelésére és fejlesztésére törekszik. Továbbá a legideálisabb és legpontosabb forgácsolási paramétereket továbbítják ügyfeleik számára az egész világon a különböző területek eltérő igényeihez igazítva.

Jövőkép

Vevő prioritás, legjobb minőség, legjobb szolgáltatás, értékesítés az egész világon – ezek a cég elsődleges tervei a jövőre nézve. Ahhoz, hogy javítsanak szerszámaik teljesítményén illetve élettartamán, folyamatosan kisérleteznek újabb és újabb fejlesztésekkel és javításokkal. Továbbá rengeteg szemináriumot és termékbemutatói találkozót tartanak annak érdekében, hogy válaszoljanak minden felmerülő vásárlói kérdésre. 

Kínálatunk:
- HSC keményfém maró
- HPC keményfém maró
- keményfém maró rozsdamentes acél megmunkálás
- keményfém maró titán megmunkálás
- keményfém maró alumínium megmunkálás
- keményfém mikro maró
- keményfém maró szénacélmegmunkálás
- keményfém maró grafit megmunkálás
- keményfém maró kompozit megmunkálás
- keményfém menetmaró
- cserélhető fejű keményfém maró 
- keményfém fúró
- keményfém fúró belső hűtéssel