Képviselt gyártó - Haimer

Haimer

Haimer GmbH

Németország

A HAIMER egy családi középvállalkozás mely Németországban, az Augsburg közeli Igenhausen-ben található.
Innovatív, nagy pontosságú termékeket terveznek, gyártanak és értékesítenek fémmegmunkáláshoz, valamint olyan más ágazatokhoz, mint az autó-, repülő-, energia- illetve vasútipar. Legnagyobb kínálatukat a szerszámtartók teszik ki az összes, széles körben elterjedt felfogási típussal és hosszúsággal, beleértve a zsugorbefogó és kiegyensúlyozó gépeket, valamint 3D tapintókat. Ezek mellett már szerszám bemérő készülékek is megtalálhatóak a termékkínálatukban.

Az Igenhausen-ben található fő gyártóüzemükben 500 fő dolgozik a legmodernebb gépekkel, magas fokú automatizálás mellett. A második, Beilefeldben elhelyezkedő HAIMER termelőüzemben 50 fő végzi a HAIMER Microset szerszámbemérő készülékek gyártását.
A tapasztalt, tetterős és magasan szakképzett dolgozók biztosítják az elismerten legmagasabb minőséget, melyet a “made by HAIMER” védjegye garantál. Mint aktív gyakornok-munkáltató cég, 50 gyakornokkal és folyamatos, nagyszámú dolgozói felvétellel, a HAIMER képes megőrizni a jövőben is magasan képzett dolgozóinak számát, hozzájárulni fiatal dolgozói állandó szakmai fejlődéséhez, valamint biztosítani a német gyártási helyszínének jövőjét.

Mint európai piacvezetők szerszámbefogás technológiában - átlagosan napi 4,000 szerszámtartó legyártásával - termékei technológiai előnyének megőrzése kiemelkedően fontos számukra. Emiatt minden évben éves bevételük 8-10%-át kutatási és fejlesztési célra fordírják.
Céljuk, hogy napról napra jobbak legyenek, ami kiválóan működik a vállalati filozófiájukkal ötvözve, mely szerint:

“A minőség nyer".

Kínálatunk:
- 3D éltapintó mérőóra
- zsugorkötő berendezés
- szerszámtartó