Képviselt gyártó - Yestool

YES Tool

Yestool Co., Ltd.

Dél-Korea

A Yestool Co. Kft elkötelezett amellett, hogy vezető poziciójukat megtartsák a keményfém forgácsolószerszám piacon az alábbiak szerint:
• kiváló minőségű, nagy teljesítményű, költséghatékony keményfém szerszámook folyamatos szolgáltatása, valamint innovatív új formatervezések fejlesztése a nagyobb termelékenység és gazdaságosság érdekében
• magas ár-érték arányú termékek folyamatos szolgáltatása ügyfeleik számára rendkívül készséges kiszolgálással, magas raktárkészlettel és szakértő műszaki segítségnyújtással

A Yestool széles választékot nyújt ügyfelei számára szabványos katalógustermék típusokból, valamint egyedi megmunkálási kéréseket is készségesen terveznek és gyártanak.
A Yestool termékei egész Europában, Észak-Amerikában, Ázsiában és Afrikában is megtalálhatóak a legmagasabban szakképzett ipari forgalmazóik által. Ezek a kiválasztott cégek képviselik a keményfém szerszám ipart az általános gyártástól az autó-, repülőgép-, gép- és elektronikai iparig a legmagasabb szinten.
Az ISO 9001 minőségügyi rendszert működtet annak érdekében, hogy ügyfeleiknek az összes terméket minőségi kidolgozással és következetes teljesítménnyel tudják kidolgozni.
A cég fejlett számítógépes termelési rendszere és kiváló szakembereik kifogástalan minőségű termékeket gyártanak, így biztosítva, hogy a legyártott szerszámok azonosak a műszaki követelményekkel.