Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Huatec

A HUATEC Group megbízható gyártója és szállítója a vizsgáló műszereknek Pekingben, Kínában. A HUATEC Csoport egyesíti saját leányvállalatainak K + F és termelési előnyeit, kihasználja a globális piacon szerzett éves marketing- és értékesítési tapasztalatait, hozzájárul a minősített, versenyképes termékek és szolgáltatások kínálatához a nemzetközi piacok számára.

A HUATEC Group termékei mindenféle fém és nem fém vizsgálóberendezésből állnak, mint például hordozható keménységmérő, mikrokeménység-mérő, parti durométer, Vickers keménységmérő, Rockwell keménységmérő, Brinell keménységmérő, hordozható röntgenhiba-érzékelő, mobil Röntgenhiba-érzékelő, Valós idejű röntgenképhiba-rendszer, nyaralásérzékelő, digitális hordozható örvényáramú elektromos vezetőképesség-mérő, digitális ultrahangos hibadetektor, bevonat- / festékvastagság-mérő, ultrahangos vastagságmérő, rezgésvizsgáló, felületi érdességmérő, profil kivetítő, stb., és minden tartozékuk, például ultrahangos jelátalakító, tesztblokk, IQI, ólomvászon, sűrűségmérő, filmnéző stb.

A HUATEC Group alkalmazottai között magasan képzett mérnökök állnak rendelkezésre értékesítési és szolgáltatási területen, akik elkötelezettek a kielégítő termékek és gyors kiszolgálás mellett minden hazai és külföldi vásárló számára.

A HUATEC Group Kína legfejlettebb technológiáján alapul, Kína híres ipari csoportja, amely a különböző vizsgálóberendezések fejlesztésére és kutatására, valamint precíziós gyártására összpontosít. A csoportnak két saját gyára és két testvérgyára van Peking, Liaoning, Shandong és Guangzhou területén. Minden terméket az ISO9001 előírásoknak megfelelően állítanak elő, és a termékeket az elmúlt években a világ legtöbb piacára exportálták.

Ígéretünk: Megbízható minőség, versenyképes ár, gyors szállítás, kielégítő szolgáltatás.

Rendezés:

Hordozható felületi érdességmérő - SRT 5000 - Huatec

Cikkszám: SRT 5000
EU gyártótól 2, Ázsiából 5 nap
Várható szállítás: 2021. október 29.
Gyártó: Huatec
245.881 Ft + ÁFA (312.269 Ft)

Hordozható keménységmérő készülék szett - Huatec - RHL-40B

Cikkszám: RHL-40B
EU gyártótól 2, Ázsiából 5 nap
Várható szállítás: 2021. október 29.
Gyártó: Huatec
177.179 Ft + ÁFA (225.017 Ft)