Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MIB - Messzeuge GmbH

MIB - Messzeuge GmbH - Németország

1977-ben Wolfgang Meurer alapította a mai MIB-t Messzeuge- und Industriebetriebstechnik néven, mint a MEBA Jugoszlávia és a STORM Olaszország általános ügynöksége. Az analóg mérőeszközök forgalmazása az észak-hesseni Spangenberg kis irodájában kezdődött. 1980-ban a céget áthelyezték szülei birtokára, az egykori Hotel Schützenhaus-ba. A tánc és a társadalom találkozóhelyéről egy sikeres vállalat alakult ki, amely a mai napig világszerte értékesíti a mérőeszközöket.

Az 1980 februári kölni hardvervásáron való első részvétel ideális platformnak bizonyult a méréstechnika értékesítésének nemzetközi kiterjesztéséhez. A siker miatt a részvétel a mai napig tart. Az első hollandiai, belgiumi és olaszországi ügynökségektől kezdve a mérőeszközök szállítója 32 országban működött együtt. A világméretű terjeszkedéssel 1985-ben jelent meg a MIB-Messzeuge GmbH első speciális brosúrája, amely különleges ajánlatokat kínál a szakkereskedőknek.

A kilencvenes évek közepén a méréstechnológiát is egyre inkább digitalizálták, amire a MIB választékának erőteljes bővítésével reagált. Az új mérési technológia iránti kereslet nagy volt, és a megrendelések gyors növekedése és a folyamatos növekedés eredményeként a társaság gyorsan bővült, és 2007 -ben új irodákkal és nagy tárolóterületekkel bővítették.

Philip Meurer ügyvezető igazgatói belépésével a vállalat generációkon átívelő folytatása lezárult.

A MIB több mint 40 éve szerves része a mérőeszközökkel foglalkozó globális szakkereskedelemnek. A vállalat a mai napig új, pontos mérőeszközök és technikai újítások kifejlesztésére összpontosított a világ minden tájáról.

Rendezés:

Digitális tolómérő, 150 mm - MIB

Cikkszám: 02026006
EU gyártótól 2, Ázsiából 5 nap
Várható szállítás: 2021. október 29.
10.486 Ft + ÁFA (13.317 Ft)

Digitális tolómérő, 300 mm - MIB

Cikkszám: 02026008
EU gyártótól 2, Ázsiából 5 nap
Várható szállítás: 2021. október 29.
34.351 Ft + ÁFA (43.626 Ft)