Szállítási és fizetési tájékoztató

Szállítási idő 

Raktáron lévő termékeinket munkanapokon 24 órán belül házhozszállítjuk amennyiben a rendelés 8:00 és 16:00 között beérkezik hozzánk.
Egyéb esetben a szállítási idő 2-5 munkanap, esetenként az import csomagoknál előfordulhat hosszabb szállítási idő, partnereinket minden esetben tájékoztatjuk a várható szállítási időről.

 

Személyes átvétel 

Az oldalunkon megrendelt termékek kecskeméti irodánkban, nyitvatartási időben 08:00 és 17:00 óra között személyesen átvehetőek. Az irodában a készpénzes fizetésen kívül lehetőség van átutalásos fizetésre is.

Irodánk címe: 6000 Kecskemét, Kossuth tér 6-7. 5/78.

 

GLS futárszolgálat 

Termékeinket kényelmes és gyors házhozszállítási szolgáltatásunkkal is megrendelheti. Csomagjainkat a GLS futárszolgálat 24 órán belül szállítja ki a megadott szállítási címre általában 12:00 óra előtt.

A csomag feladásakor rendszerünk email-ben, és/vagy SMS-ben küldi el a rendelésben megadott elérhetőségre a csomag várható érkezési idejét, annak fuvarlevélszámát, valamint a csomag nyomon követési linkjét.

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8:00-17:00 óra közötti időszakban történik.

A csomagról a GLS ügyfélszolgálatán is tájékoztatást adnak 7:00-20:00 óra között az alábbi telefonszámokon és linken:

+36 20 890 0660, vagy +36 1 802 0265

https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

A GLS-től kapott csomagszám megadását követően látható lesz a csomag aktuális státusza illetve hogy a kiszállítás folyamatában merre tart.

 

Szállítási díjaink

A GLS futárszolgálat 24 órán belüli szállítási díja nettó 1.500.- Ft/csomag 15kg-ig, melyet a rendelés után kiállított számlán feltüntetünk.

15kg feletti csomagok esetében, minden esetben felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot a szállítási díj tisztázása érdekében.

Egyes esetekben - bizonyos összeg feletti vásárlás esetén, promóció ideje alatt, kupon használatával - a szállítási díjtól eltekintünk.

 

Fizetési módok

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Kiszállításkor utánvéttel készpénzben" fizetési módot. Ebben az esetben Ön a csomag átvételekor készpénzben tud fizetni a futárnak. Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzben kell kifizetni.  A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a garancialevelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

Készpénz

Amennyiben a rendelés értékét készpénzzel kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza a "Készpénzes fizetés személyes átvételkor" fizetési módot. Ebben az esetben Ön a csomag átvételekor készpénzben tud fizetni az irodánkban.

Irodánk címe: 6000 Kecskemét, Kossuth tér 6-7. 5/78.

 

Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés: Amennyiben a rendelés értékét bankkártyával kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Bankkártyás fizetés" fizetési módot. Ebben az esetben a számla végösszegének rendezése a SimplePay szolgáltatásával történik, ahol bankkártyával (VISA, MasterCard, American Express) lehet fizetni.

 

Banki átutalás

Lehetősége van rendelését banki átutalással kiegyenlíteni. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálja az átutaláshoz szükséges adatokat, a díjbekérő számát, valamint a megrendelési számot, melyeket a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatjuk. Partnerünkként a fizetési határidő 1-7-14-30 nap lehet.