Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Reime Noris menetfúró

REIME NORIS GmbH

Németország

Katalógus letöltése

Minőség, innováció és precizitás már 100 éve.

A Reime-Noris menetszerszámok edzett, ötvözött acélok, rozsdamentes acélok és egyéb nehezen megmunkálható anyagok menet megmunkálásához nyújtanak tökéletes megoldást.

A Reime szenvedélye több, mint 100 éve a menetszerszámok gyártása. A cég alapítója, Ernst Reime már 1915-ben - a cég alapításakor - géppel készült precíziós szerszámokat kezdett gyártani. Kiváló minőség, folyamatos innováció, magas precizitás és a vásárlói igények kielégítése volt a legfontosabb fő célkitűzései közt.
Az E. Reime NORIS márkanév alatt futó találmányok rendkívül gyorsan nemzetközi figyelmet kaptak. Műszaki tökéletességük és a magas kereslet miatt a Noris innovációk még mindig megtalálhatóak a kínálatukban.
Napjainkban, több mint 100 évvel a vállalat megalapítása után, ugyanazok az értékek vezérlik tevékenységüket:
kiváló minőség, folytonos fejlődés, precizitás, valamint szoros együttműködés ügyfeleikkel.

Két történelmi jelentőséggel bíró fejlesztésük: a NORIS TOP SPEED menetfúró család– a menetfúrók vágósebessége közel 100m/perc – és a NORIS-SALO-REX UNI, az első zsákfuratos menetfúró, mely képes a különféle anyagok egyformán gyors megmunkálására.

A NORIS szóhoz két jelentést köthetünk: egyrészt az egyik legszebb régi német város, Nuremberg nevét, másrészt a NORIS egy jól ismert kifejezés a precíziós menetvágó szerszámokra.
1936-ban, a NORIS márkanevet bejegyezték Ernst Reime neve alá.

Kínálatukban csak kíváló minőségű termékeket szerepeltetnek, melyeket kizárólag Németországban gyártanak. Az ügyfelek elégedettsége mindig is első számú prioritást kapott a vállalat üzleti gondolkodásában és tevékenykedésében.
Legnagyobb törekvésüknek az ügyfelek elnyerését és elégedettségük kivívását tartják. Ügyfeleikkel és beszállítóikkal való együtműködésük szoros partnerségen alapul. Cselekedeteikben alapvető a nyitottság, korrektség, rugalmasság és mebízhatóság.

Mindent aszerint tesznek, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi előírásoknak, ezért a precizitás és minőség a legfontosabb számukra.
Sikerük alapját az elkötelezett munkatársaik adják, akiknek folyamatos továbbképzése a vállalat által erősen támogatott.
A környezetvédelem szerves része vállalati döntéseiknek, ezért számolnak termékeik és szolgáltatásaik lehetséges környezeti hatásaikkal. A magas ügyfél-orientáció, valamint a kivételes termékkínálat minden területen dokumentált a DIN EN ISO 9001:2015 tanusítvány által, ami fontos hozzájárulást és biztosítást jelent a REIME NORIS sikeréhez és létezéséhez.

Kínálatunk:
- HSSE és keményfém menetfúró, menetformázó
- menetmetsző
- menetidomszer

Rendezés:

M3 DIN371 HSSE menetfúró NITVAP - Reime Noris

Cikkszám: 6560AAAAA
EU gyártótól 2, Ázsiából 5 nap
Várható szállítás: 2021. október 29.
Gyártó: Reime Noris
11.137 Ft + ÁFA (14.144 Ft)

NORIS SCHNEIDPASTE HTS - vágópaszta, menetzsír, 0,45kg - Reime Noris ZOELBP4E0004

Cikkszám: ZOELBP4E0004
EU gyártótól 2, Ázsiából 5 nap
Várható szállítás: 2021. október 29.
Gyártó: Reime Noris
24.950 Ft + ÁFA (31.686 Ft)